Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Για να μην ξεχνιόμαστε

Για να μην ξεχνάμε, τις καθημερινές απολύσεις, την απελπισία μπροστά στο απλήρωτο δάνειο, τα χαράτσια και όλα όσα μας έφεραν εως εδώ μια ανακοίνωση εργαζoμένων στο Δήμο Βύρωνα:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΕΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

 

Συνεργασία αστυνομίας – χρυσαυγιτών εναντίον φοιτητών και μεταναστών

Θα επιτρέψουμε να δούμε πολλές φορές ακόμα αυτό το έργο; Τo είδαμε κατά επανάληψη στις μεγαλειώδεις πορείες του φθινοπώρου, όπου ΜΑΤ και κρανοφόροι χτυπούσαν διαδηλωτές. Μαχαιρώματα στο κέντρο της Αθήνας, που μένουν εντελώς τυχαία ανεξιχνίαστα και ουσιαστική απόσυρση της αστυνομίας σε γειτονίες γκέτο όπου την "τάξη" καλείται  επιβάλλει η χρυση αυγή.
Χθές, τα ΜΑΤ, με δακρυγόνα και πέτρες επιτέθηκαν σε φοιτητές και μετανάστες σε συνεργασία με φασίστες έξω από την ΑΣΟΕΕ. Υπήρξαν βαρύτατοι τραυματισμοί. Είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσει το πογκρομ στις γειτονίες της Αθήνας και των άλλων πόλεων και οι "περίεργες" δολοφονικές επιθέσεις να μπούν στην καθημερινότητα μας. Την ίδια στιγμή οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί, θα αγορεύουν και θα αποποιούνται το ναζισμό και τη βία μέσα στο κοινοβούλιο...


QUIZ της ημέρας: Ή οι μπάτσοι έγιναν "αντισυστημικοί" ή οι χρυσαυγίτες είναι το μακρύ χέρι του παράκράτους που χτυπάει πολίτες...  Εσεις τι λέτε;

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

 

ΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ , ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΝΤ!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ  ΝΑ  ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ  ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΤΡΟΪΚΑ!

Πανικό έχει προκαλέσει το εκλογικό αποτέλεσμα της Ελλάδας τόσο στο εγχώριο κατεστημένο αλλά και στα ευρωπαϊκά και διεθνή κέντρα της ιμπεριαλιστικής εξουσίας, μαζί με τις αγορές.
Ο αντιδραστικός αυτός συνασπισμός ανησυχεί βαθιά και αισθάνεται ιλίγγους μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να χαθεί ο έλεγχος των ελληνικών εξελίξεων και να τεθεί η χώρα σε τροχιά προοδευτικής μετάβασης.
Από σήμερα Δευτέρα (7/5/2012) άρχισαν τα τύμπανα του εκφοβισμού και της τρομοκρατίας, με αιχμή τον «κίνδυνο» της «ακυβερνησίας» και αθέτησης των «δεσμεύσεων», τα οποία εκπορεύονται από τις αγορές και τα διεθνή κέντρα χειραγώγησης.
Σε πρώτο πλάνο ξεκίνησαν οι απειλές από τον ΔΝΤ σχετικά με τη χρηματοδότηση της Ελλάδας και ακολουθούν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια που σημειώνουν εντυπωσιακή βουτιά, πρώτα απ' όλα το ελληνικό χρηματιστήριο, με τις μετοχές ειδικά των τραπεζών να καταρρέουν!
Αυτές τις κρίσιμες ώρες πρέπει ο ελληνικός λαός ενωμένος να υπερασπιστεί το αναφαίρετο δικαίωμα του να χαράξει ο ίδιος κυρίαρχα το μέλλον του!