Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Αντιφασιστικά συλλαλητήρια αύριο σε όλη την Ελλάδα!

 


Συγγραφέας: left.gr
Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον. Δεν θα πεθάνει μόνος. Τσάκισέ τον!

Ως απάντηση στις φασιστικές προκλήσεις των νεοναζί της Χρυσής Αυγής ( σήμερα κιόλας το πρωτοπαλίκαρο του Ν. Μιχαλολιάκου, Η. Κασιδιάρης, πέταξε ένα ποτήρι νερό στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρ. Δούρου, ενώ δεν δίστασε να χτυπήσει τη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη), διοργανώνονται αύριο, Παρασκευή 8 Ιουνίου, αντιφασιστικά συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα.

Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη, για να δοθεί μία απάντηση στη φασιστική, ξενοφοβική, σεξιστική, ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής και τις πρακτικές της. 

Το τσάκισμα των φασιστών της Χρυσής Αυγής και όλων όσων τους υποστηρίζουν και τους νομιμοποιούν είναι χρέος μας και μονόδρομος.


Τα αντιφασιστικά συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν αύριο έχουν ως εξής:

Στην Ξάνθη αντιφασιστικό συλλαλητήριο διοργανώνεται σήμερα, Πέμπτη 7 Ιουνίου, στις 18.00, με σημείο συνάντησης την κεντρική πλατεία.

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Κάποιοι μέσα στην κρίση κάνουν πάρτυ

Αύξηση κερδών για την ΑΒ Βασιλόπουλος

Την ώρα που πληθαίνουν οι άνεργοι και οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις εξαναγκάζουν σε ένδεια και φτώχεια εκατομμύρια πολίτες, κάποιοι αυξάνουν τα κέρδη τους και κάνουν πάρτυ.

Οριακή αύξηση πωλήσεων αλλά σημαντική ενίσχυση κερδοφορίας πέτυχε την περασμένη χρονιά η ΑΒ Βασιλόπουλος.
Αποτέλεσμα οι πωλήσεις σε επίπεδο ομίλου να διαμορφωθούν στα επίπεδα των 1,625 δισ. ευρώ, καταγράφοντας αύξηση της τάξεως του 3,24%, ενώ τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών και επενδυτικών αποτελεσμάτων άγγιξαν τα 67,1 εκατ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση 6,63% σε σχέση με τη χρήση του 2010.
Πολλαπλάσια ήταν πάντως η αύξηση που κατεγράφη σε επίπεδο κερδών μετά από φόρους τα οποία αυξήθηκαν κατά 23,38% στα 42,626 εκατ. ευρώ.
Σε ό,τι αφορά στα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων του ομίλου αυτά ενισχύθηκαν κατά 8,6% διαμορφούμενα στα 104,311 εκατ. ευρώ.

 05/06/2012