Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ευχαριστούμε για τη μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα για συμπαράσταση στην Ανοιχτή Συνέλευση και το Κοινωνικό Στέκι Αλεξ/πολης!


 

Μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών και της νεολαίας της Αλεξανδρούπολης στο κάλεσμα - διαμαρτυρία της Ανοιχτής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 30/06 στη παραλία (ύψος πάρκου ακαδημίας) για την έξωση της από το κτίριο του εργατικού Κέντρου όπου είχε ιδρύσει το Κοινωνικό Στέκι Αλεξανδρούπολης. Η Διοίκηση και ο πρόεδρος πήραν την απάντηση που τους άρμοζε: Αντί να κυνηγάνε μέλη της συνέλευσης με εισαγγελικές διώξεις και να σκαρφίζονται χίλιες δικαιολογίες για να πλήξουν το κύρος της συνέλευσης και των δράσεων της, ας κοιταχτούν στο καθρέφτη για να δουν το πρόσωπο της απαξίωσης, το πρόσωπο του συνδικαλισμού της γραφειοκρατίας και του παραγοντισμού που τρέμει την αδέσμευτη δράση των εργαζομένων ...
Για εμάς δεν ανησυχούμε...
 Γνωρίζουμε πως ότι και να γίνει, θα βρούμε τρόπο και χώρο έκφρασης, γιατί απλά θέλουμε να εκφραστούμε για ότι μας πνίγει και βιώνουμε αλλά και γιατί έχουμε να προσφέρουμε ακόμα  στη πόλη μέσα απο πολύπλευρες πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και αντίστασης. Οι κύριοι του Εργατικού Κέντρου ας ξανασκεφτούν τον ρόλο και τον λόγο της υπάρξης τους. Και αν καταλήξουν πως αυτός είναι να εξαπατούν τους εργαζόμενους της πόλης και να παραγοντίζουν σε βάρος τους, τότε θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους.

Περισσότερες φωτο απο την εκδήλωση.