Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Το ψέμα της πτώχευσης έπιασε στους λίγους


Γνωρίζουμε ότι το 70% των Ελλήνων θα υποφέρουν, (αναδουλειά, μιζέρια, πείνα) και ότι το χρήμα που ποικιλότροπα συσσωρεύουν οι λίγοι, ΤΟ ΚΛΕΒΟΥΝ από τους φτωχούς, γιατί η συσσώρευση δεν είναι αποτέλεσμα εξυπνάδας αλλά κυρίως μπαγαποντιάς και διαπλοκής μεταξύ των και με τους κρατούντες και τους νομοθέτες.
Το ψέμα της πτώχευσης της Ελλάδας έπιασε στους ΛΙΓΟΥΣ βουλευτές, που δεν είναι οι νεοφιλελεύθεροι συνοδοιπόροι του αισχρού κέρδους των «αγορών» ή οι μωροί φιλόδοξοι και θεσάκηδες
Είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι οι σύμμαχοι!!! θέλουν το καλό της Ελλάδας; ΟΧΙ θέλουν το δικό τους καλό και είναι εντός κανόνων. Είναι υποκριτική λοιπόν, και δηλώνει φοβικό σύνδρομο υποτελούς, η ανησυχία μήπως τους στεναχωρήσουμε με οποιαδήποτε πράξη μας. (‘Όπως αγωνιωδώς εκφράστηκε ο Γιώργος Παπανδρέου μέσα στη βουλή «ότι τι πράγματα είναι αυτά!!! μας βλέπουν από όλη την Ευρώπη!!!» όταν περιστασιακά αποχώρησαν οι της Νέας Δημοκρατίας.)
Το επόμενο δίλλημα θα είναι : Μη μιλάτε και ψηφίζετε γιατί κινδυνεύει να αφεθεί να διαμελισθεί η Ελλάδα από τους γείτονες (Τούρκους, Βούλγαρους, Αλβανούς, Σκοπιανούς ή και άλλους).
Βέβαια η υποκρισία περίσσεψε και τα κρατούντα τώρα πολιτικά κόμματα, (αρχηγικά στελέχη) αντιμέτωπα με την αποτυχία, θα επινοήσουν και πάλι δικαιολογίες και εικονικά αλληλοκατηγορώ ΟΤΙ η πολιτική των άλλων κομμάτων δεν άφησε να επιτευχθεί η πρόοδος και η επανίδρυση του κράτους Αλλά φευ η ΠΑΤΡΙΔΑ θα καταντήσει λιπόσαρκη και διαμελισμένη.
Είναι δυνατόν ο άφρων υπερόπτης αρχιτέκτονας του συνταγματικού άρθρου της ασυλίας των πολιτικών, άρθρου που οδήγησε την Ελλάδα στην γενική κατάπτωση, να αλλάξει περπατησιά και να οδηγήσει την Ελλάδα στη σωτηρία; Μήπως αποδέχτηκε το λάθος της τότε επιλογής; ΟΧΙ περί άλλων τυρβάζει, είναι τουλάχιστον διαπλεγμένος. Θα σας εκθέσει και τώρα.
Εσείς οι ΛΙΓΟΙ βουλευτές ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε το επόμενο παραπάνω δίλλημα και ενδεχομένως και την οργή του όχλου με όσα θα ψηφίζετε μέχρι τότε «για τη σωτηρία της Ελλάδας», με μόνιμες φορομπηχτικές πολιτικές και δημιουργία κοινωνικής τάξης πολλών γενεών «δούλων απασχολούμενων».
Ένας βουλευτής, που δεν βλέπει, είδε το ρήμαγμα του κοινωνικού ιστού των Ελλήνων και τον εκβιασμό των συμμάχων!!. Οι άλλοι είναι ανοιχτομάτηδες;;;.
Αυτά τα αρχηγικά στελέχη είναι ανίκανα να εμπνεύσουν. Λειτουργούν με συνθήματα και εκβιασμούς διαγραφών.
Όλοι οι βουλευτές απαιτείστε, να περιθωριοποιηθούν τα ΔΙΑΠΛΕΓΜΕΝΑ πολιτικά «τζάκια», να επιλέξετε συνοδοιπορία με στελέχη που έχουν αντοχή στην πίεση, που επηρεάζονται από τις ελληνορθόδοξες αρχές και κανόνες και ΔΕΝ αρθρώνουν φανατικό λόγο και θέσεις.
Έτσι πιστεύω ότι σε μικρότερο χρονικό διάστημα (5 – 8 χρόνια) οι Έλληνες, με τη συγκυρία μείωσης των υλιστικών τάσεων και εμπνεόμενοι από τις παραπάνω αρχές, θα διαμορφώσουν νέα πολιτικά σχήματα, θα αποτινάξουν τον πολιτικό εκβιασμό και θα βρούν την χαμένη δημοκρατία τους.
Σ’ αυτό βέβαια το χρονικό διάστημα θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο των συμμάχων μας!!! και οι επιδιώξεις των φίλων μας!!!. Άραγε διατηρήθηκαν οι απαραίτητοι μηχανισμοί προστασίας μας;;;.  Αν όχι, και πάλι δεν πειράζει, θα ανακτήσουμε την αυτοεκτίμησή μας και θα αυτοπροστατευθούμε.

Από Αναγνώστη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου