Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

2ο Ανταλλακτικό Παζάρι στην Αλεξανδρού​πολη

Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 θα πραγματοποιηθεί στο Κοινωνικό Στέκι Αλεξανδρούπολης, το 2ο Ανταλλακτικό Παζάρι που οργανώνει η Ανοιχτή Συνέλευση Αλεξανδρούπολης.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε δίκτυα αλληλεγγύης και συντροφικότητας έξω από τη λογική της εμπορευματοποίησης των πάντων και να επεκτείνουμε τέτοιου είδους δράσεις σε όσο το δυνατόν περισσότερα αγαθά και υπηρεσίες.

Στο παζάρι δε κοστολογούμε, δε τιμολογούμε, φέρνουμε ότι και όσα δε χρειαζόμαστε, προσφέρουμε όποια υπηρεσία ή γνώση μπορούμε, παίρνουμε ότι και όσα έχουμε ανάγκη.

Στο παζάρι μας δεν υπάρχουν κανόνες. Μπορούμε να λειτουργήσουμε χωρίς αυτούς, χωρίς περιορισμούς, με νόμισμα την αλληλεγγύη μας.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να προσφέρουν οτι δε χρειάζονται (χρήσιμα αντικείμενα, ρούχα, βιβλία, CD κλπ) στο σημείο συγκέντρωσης που λειτουργεί καθημερινά 19:00 – 21:00 και κάθε Σάββατο και Κυριακή 11:00 – 13:00 στο Κοινωνικό Στέκι Αλεξανδρούπολης που βρίσκεται στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου, Λ. Δημοκρατίας 372, απέναντι από το πάρκο της Ακαδημίας.

Τις ημέρες του παζαριού ερχόμαστε κοντά, γνωριζόμαστε και παίρνουμε ότι χρειαζόμαστε.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας
Κανείς μόνος του στην κρίση
Οι άνθρωποι είναι πάνω από τα χρήματα
Άμεση Δημοκρατία παντού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου