Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Κυνική ομολογία Τρόικας: Μισθοί και συντάξεις να φτάσουν στα επίπεδα Βουλγαρίας και Ρουμανίας!

ΡΕΝ: ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ Η ''ΛΑΘΟΣ'' ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ! ΤΟΜΣΕΝ: ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Η ΠΕΡΑΤΑΙΡΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ!
Την Τρίτη στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Απασχόλησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου οι εκπρόσωποι της Τρόικα, (Όλι Ρέν, Γιοργκ Άσμουσεν και Πολ Τόμσεν, απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή, αφού ομολόγησαν την παταγώδη αποτυχία του Μνημονίου μέχρι σήμερα, παραδέχτηκαν ότι σκοπός του είναι να προχωρήσει η συμφωνημένη (με ποιόν άραγε??) εσωτερική υποτίμηση και οι μισθοί και οι συντάξεις στην Ελλάδα να φτάσουν σε επίπεδα Βουλγαρίας και Ρουμανίας, δηλαδή στο επίπεδο των 150 ευρώ το μήνα.  Δείτε στη συνέχεια τα σχετικά βίντεο! Είναι άκρως αποκαλυπτικά για το τι μας επιφυλάσουν η Τρόικα και οι  ντόπιοι υπάλληλοι τους!
 

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Χουντής στην ομιλία του, αφού τόνισε ότι το πρόγραμμα που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, μέσω του Μνημονίου, έχει αποτύχει πλήρως και δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο ύφεσης και ελλειμμάτων, ζήτησε από τους εκπροσώπους της Τρόικα να δεσμευτούν κατηγορηματικά, και να καθησυχάσουν τον ελληνικό λαό, ότι δεν είναι σκοπός τους να φτάσουν οι μισθοί στην Ελλάδα, στο ίδιο επίπεδο με αυτό της Βουλγαρίας και την Ρουμανία.
Η απάντηση και των τριών εκπροσώπων της Τρόικα, ήταν κάθε άλλο παρά καθησυχαστική. Και οι τρεις (Ρέν, Άσμουσεν, Τόμσεν), όχι μόνο δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να υπάρξουν και νέες θυσίες του ελληνικού λαού και νέες περικοπές στους μισθούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, αλλά αναγνώρισαν με απόλυτη σαφήνεια ότι η στόχευσή τους είναι να προσεγγίσει η Ελλάδα το επίπεδο των μισθών που υπάρχει στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.
Δείτε τα βίντεο!

Η ερώτηση του Ν. Χουντή


Η απάντηση του Όλι Ρέν (ελληνικά, διερμηνεία)


Η απάντηση του Γιοργκ Άσμουσεν  (ελληνικά, διερμηνεία)


Η απάντηση του Πολ Τόμσεν (ελληνικά, διερμηνεία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου