Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Συνηθίσαμε το θάνατο;


 


- Πατέρας δύο παιδιών, άνθρωπος του μεροκάματου
- Στο πλάι του βρέθηκαν τα εργαλεία και η φόρμα της δουλειάς
- Δυσκολευόταν να βρει μεροκάματο λένε όσοι τον γνώριζαν

Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό που έρχεται να προστεθεί σε τόσα άλλα. "Δυο βήματα” από το σπίτι του στο πάρκο του Αγίου Φίλιππα στη Νίκαια επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του ο άτυχος άνδρας.

Πατέρας δύο παιδιών, μεροκαματιάρης. Δύσκολα έβρισκε μεροκάματο σε επισκευές πλοίων ή σε οικοδομές.

Χθες οι γείτονες τον είδαν να στέκεται μόνος σε ένα παγκάκι. Κανείς δεν μπόρεσε, λένε, να φανταστεί πως είχε φτάσει σε αυτό το σημείο απελπισίας.
Σήμερα όπως κάθε μέρα ο 60χρονος πήρε τα εργαλεία του, τη φόρμα του και έμοιαζε να ξεκινάει για το μεροκάματο.
Δυστυχώς αποδείχθηκε πως είχε πάρει τη μοιραία απόφαση.

 
Πέντε λεπτά μετά τις επτά το πρωί οι περαστικοί από το πάρκο αντίκρισαν το τραγικό θέαμα. Ενημέρωσαν την αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο όμως ήταν ήδη αργά.
 Οι διασώστες απλά διαπίστωσαν το θάνατό του. Εντόπισαν πάνω του ένα σημείωμα με το οποίο φαίνεται εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Παλιότερα ο 60χρονος είχε ένα κατάστημα, ωστόσο οι δουλειές δεν πήγαιναν καλά και το έκλεισε. Όπως λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν είχε προσπαθήσει να μπαρκάρει. Τη Μεγάλη Εβδομάδα μάλιστα ξεκίνησε ταξίδι ως ηλεκτρολόγος πλοίου. Δεν κατάφερε όμως να συνεχίσει σε αυτή τη δουλειά. Οι ίδιοι άνθρωποι λένε στο newsit πως είχε προσπαθήσει να πουλήσει και ένα οικογενειακό ακίνητο στη Νίκαια, αλλά και πάλι δίχως αποτέλεσμα.

Πηγή: Alfavita

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου