Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

"ΟΧΙ" και στην Αλεξανδρουπολη

Και στην Αλεξανδρούπολη αγανακτισμένοι πολίτες και μέλη σωματείων και οργανώσεων, φώναξαν συνθήματα κατά των επισήμων, βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και προέτρεψαν τους μαθητές να στρέψουν αριστερά το κεφαλι με το σύνθημα " Εμπρός παιδιά γυρίστε το κεφάλι ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλη!".  Φώναξαν επίσης τα  " ΄Οχι λεει ο λαός πάρ΄ την τρόϊκα και μπρός", "λαέ πεινάς γιατί χειροκροτάς", "εμπρός λαέ ή τώρα ή ποτέ", "ψωμί παιδεία ελευθερία, η χούντα δεν τελείωσε το 73", όπως και το νεώτερο "εν - δυο - τρια ,εν - δυο -  τρια, η χουντα δεν τελείωσε το 73" και το " απλώστε τις σημαίες, στολίστε τα παιδιά και στείλτε τα από αύριο να ψάχνουν για δουλειά". Πέταξαν flyers και στο τέλος της παρέλασης απώθησαν την αστυνομία και κάναν πορεία με άλλους πολίτες, προς την εξέδρα των επισήμων οι οποίοι εξαφανίστηκαν.
Πρωτόγνωρα πράγματα για την Αλεξανδρούπολη! Από την Αλεξανδρούπολη ως τη Κέρκυρα, από τη Θεσσαλονίκη ως τη Καλαμάτα και την Κρήτη, το αυθόρμητο κίνημα απλών πολιτών, μαθητών και εργαζομένων τους χάλασε τη φιέστα. 
Η ώρα της ανατροπής όλο και πλησιάζει. Ευχαριστούμε τους πολίτες που στάθηκαν στο πλευρό μας ειδικά στο τέλος της παρέλασης! 
Αγανακτισμένοι και Αποφασισμένοι Πολίτες Έβρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου