Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ψήφισμα Λαϊκής Συνέλευσης Πλατείας Ελευθερίας Δράμας


Μετά τη σημερινή ψηφοφορία στο Ελληνικό κοινοβούλιο για την έγκριση του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος, συγκεντρωθήκαμε στην Πλατεία Ελευθερίας για να δηλώσουμε προς κάθε κατεύθυνση τα εξής:
1) Δεν είμαστε πλέον αγανακτισμένοι, αλλά αποφασισμένοι να ρίξουμε την κυβέρνηση που βίασε τη λαϊκή βούληση κι επιχειρεί το ξεπούλημα της χώρας μας.
2) Ζητούμε τη δίωξη των 155 βουλευτών που ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.
3) Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας στον αγώνα για την σωτηρία της πατρίδας μας, από την ξεπουλημένη κυβερνητική πλειοψηφία και τους διεθνείς πατρώνες της.
4) Κηρύσσουμε ανεπιθύμητους στο νομό Δράμας τους βουλευτές Αηδόνη και Κεφαλίδου που υπερψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο. Ο έτερος βουλευτής Τζίμας είναι επίσης ανεπιθύμητος παρά την αρνητηική του ψήφο, για τη μέχρι σήμερα πορεία του στα κοινά του τόπου μας και της χώρας.
5) Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας σε όλες και όλους όσους βίωσαν σήμερα στην πλατεία Συντάγματος το έργο καταστολής απέναντι στη Λαϊκή Συνέλευση και τους “αγανακτισμένους”.
6) Δεν εγκαταλείπουμε την πλατεία Ελευθερίας. Συζητάμε ανοιχτά και με σεβασμό στην άποψη του συνανθρώπου μας, όλα τα θέματα που μας αφορούν σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Καθιερώνουμε, με τη συμμετοχή μας, τη λαϊκή συνέλευση της πλατείας Ελευθερίας ως χώρο αντίστασης, διαλόγου και διεκδίκησης όλων των λαϊκών αιτημάτων.
7) 36 ημέρες ανιχνεύσαμε τους δρόμους που μας ενώνουν, από εδώ και πέρα σας καλούμε να τους περπατήσουμε.
Λαική Συνέλευση
Πλατείας Ελευθερίας της Δράμας
29 Ιουνίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου