Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου - «Εξόρυξη και Μεταλλουργία παραγωγής χρυσού στην Περιφέρεια ΑΜΘ»

Ενώ ο υπουργός "Κατά του Περιβάλλοντος" κ.Παπακωνσταντίνου ετοιμάζεται δυναμικά να συνεχίσει το χορό των αδειοδοτήσεων που ξεκίνησε με την απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για τα μεταλλεία της Β. Χαλκιδικής και επειδή στα επόμενα σχέδια είναι και η άμεση έγκριση εξόρυξης χρυσού και στην περιοχή της Θράκης, σε μια σειρά από κινητοποιήσεις έχουν ξεκινήσει μέλη της Διανομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης-Έβρου κατά της Εξόρυξης και Μεταλλουργίας Χρυσού.

Σήμερα Πέμπτη και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος, Λεωφ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.
Δεύτερο θεμα στην ημερήσια διάταξη είναι η «Εξόρυξη και Μεταλλουργία παραγωγής χρυσού στην Περιφέρεια ΑΜΘ». Η είσοδος είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες.


***Η φωτογραφίες είναι από την περιοχή του Περάματος όπου κάποιοι, χωρίς καμία αίσθηση ευθύνης, θέλουν να μετατρέψουν σε μολυσμένο σεληνιακό τοπίο.




Ευχαριστούμε Γιώργο!

«Χρυσωρυχεία Θράκης: Ανάπτυξη ή Υπονόμευση του μέλλοντος της Θράκης;

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22/7 , στο Φάρο της Αλεξανδρούπολης, ενημέρωση – προβολή από τον Σεργκελίδη Δανιήλ, Υγιεινολόγο, Λέκτορα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με θέμα: «Χρυσωρυχεία Θράκης: Ανάπτυξη ή Υπονόμευση του μέλλοντος της Θράκης;».

Μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση:



Ευχαριστούμε Γιώργο!