Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΟ 1953


Tου ΕΡΙΚ ΤΟΥΣΕΝ*
Από το 2010, στις ισχυρότερες χώρες της ζώνης του ευρώ, οι περισσότεροι πολιτικοί ηγέτες, με την υποστήριξη και των μεγάλων μέσων μαζικής ενημέρωσης, εκθειάζουν με πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία)την δήθεν γενναιοδωρία τους προς τον ελληνικό λαό και τις άλλες ευάλωτες χώρες στη ζώνη του ευρώ.
Σε ένα τέτοιο πλαίσιο, αποκαλούν «σχέδιο διάσωσης» μια σειρά μέτρων που βουλιάζουν ακόμη περισσότερο τις οικονομίες των χωρών που τα δέχονται και τις οδηγούν σε μια άνευ προηγουμένου κοινωνική οπισθοδρόμηση, επιστρέφοντας 65 χρόνια πριν.
Το σχέδιο μείωσης του χρέους της Ελλάδος που υιοθετήθηκε το Μάρτιο 2012 και που προβλέπει τη μείωση των οφειλών της Ελλάδας στις ιδιωτικές τράπεζες κατά 50%, ήταν μια απάτη (1) αφού αυτές οι απαιτήσεις είχαν ήδη χάσει το 65 με 75% της αξίας τους στη δευτερογενή αγορά. Η μείωση των χρεών των ιδιωτικών τραπεζών αντισταθμίστηκε με την αύξηση του δημόσιου χρέους στα χέρια της Τρόικας και οδηγεί σε νέα μέτρα πρωτοφανούς βαρβαρότητας και αδικίας.

45 χρόνια απο τον θάνατο του: Πυξίδα μέσα στον χρόνο...

Ένα βίντεο...
 





    και ένα τραγούδι...
 

Πυξίδα μέσα στον χρόνο
κι ο μύθος να σου ανήκει
είναι των ματιών σου οι κύκλοι
που αγκαλιάσανε τον κόσμο...

Το Corpus Christi του χρυσαυγίτη Καιάδα...

Πιο ηλίθιος πεθαίνεις...



«Corpus Christi» δεν είναι μόνο η αντίχριστη θεατρική παράσταση για την οποία κόπτονται οι χρυσαυγίτες. Είναι κι ένα συγκρότημα black metal, μπροστά στην αφίσα του οποίου βλέπετε εδώ να φωτογραφίζεται περήφανα ο ευλαβής χριστιανός κος Καιάδας, ενώ κάνει χριστιανική χειρονομία.


Αναφέρουμε ενδεικτικά τους στίχους ενός από τα τραγούδια του συγκροτήματος, που προφανώς θα αρέσει ιδιαίτερα στον ευλαβή χριστιανό κο Καιάδα (και τον νταβατζή και όψιμα ηθοποιό σε ρόλο Ελένης Λουκά στο πιο χιδαίο,  Παναγιώταρο...)


«In the deeps of hell
He dwells in the flame
Laughing at the feeble souls
Of christian filth


All Hail Master Satan


Jesus cunt wide open
Pleased with his cross
Virgin Mary’s ass open
Fucked by Satan’s horn»


Επιτρέψτε μας να μην τα μεταφράσουμε.... (παρτε λεξικό...)


Πηγή: http://www.facebook.com/JUNGLE.Report

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ο ναζιστικός θίασος εν δράσει ; ΠΡΟΣΟΧΗ ! Έρχεται και στη γειτονιά σας!

“Μόνο πάνω απ’τα πτώματά μας θα καταστρέψουν αυτό το δάσος”

 
“Μόνο πάνω απ’τα πτώματά μας θα περάσουν για να καταστρέψουν αυτό το δάσος”, λένε στην ταινία του Γιώργου Αυγερόπουλου “Χρυσός στα χρόνια της κρίσης” οι δασεργάτες της Μεγάλης Παναγίας. Κανένας από τους δασικούς συνεταιρισμούς της περιοχής, ούτε της Μ. Παναγίας, ούτε της Ιερισσού, ούτε του Παλαιοχωρίου, δεν δέχθηκε να πάει να κόψει το δάσος, παρά την κρίση που τους μαστίζει και παρά τα πολλά λεφτά που τους υποσχέθηκε η εταιρεία.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΞΑΝΤΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΝΕΤ!

Το ΥΠΕΚΑ δίνει εντολή να κοπεί ΟΛΟ το δάσος των Σκουριών!

 


ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ... ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΠΕΣ. Η ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΧΡΥΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ! ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!

Η απόφαση αυτή αφορά 3.273 στρέμματα δάσους, αρχέγονου δάσους, στις Σκουριές και 857 στρέμματα στον Κοκκινόλακκα για την κατασκευή χώρου απόθεσης επικινδύνων αποβλήτων.
Υπενθυμίζουμε ότι ο όρος 14 της εν λόγω Απόφασης προϋποθέτει την ύπαρξη Ειδικής Έγκρισης Επέμβασης του νόμου 998/79 (δασικού νόμου) και Έγκρισης Τεχνικής Μελέτης για όλα τα σχεδιαζόμενα υποέργα. Τίποτα από αυτά δεν  υπάρχει. Η Έγκριση Τεχνικής Μελέτης για το “υποέργο Σκουριές” (Απόφαση Δ8-Α/Φ.7,49,13/2809/349/10. Φεβρ.2012) που έχει δοθεί από την αρμόδια Διεύθυνση Μεταλλευτικών Βιομηχανικών Ορυκτών του ΥΠΕΚΑ επιτρέπει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τις κάτωθι εργασίες:
  • Διαμόρφωση της κύριας οδού πρόσβασης μεταλλείου Σκουριών (από το Χοντρό Δέντρο μέχρι τις Σκουριές)
  • Κατασκευή ράμπας και φρέατος υπόγειου μεταλλείου Σκουριές.
Καμία άλλη εργασία κατασκευής / εγκατάστασης / λειτουργίας δεν επιτρέπεται να γίνει στις Σκουριές. Επιπλέον για να εγκριθούν αυτές οι Τεχνικές Μελέτες προϋποτίθεται η ύπαρξη εγκεκριμένου Επενδυτικού Σχεδίου που επίσης δεν υπάρχει.
Από τα τέλη Μαρτίου η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, αυθαίρετα και χωρίς να διαθέτει τις απαιτούμενες άδειες, έχει καταλάβει την περιοχή των Σκουριών στο όρος Κάκαβος, με σκοπό να ξεκινήσει τις εργασίες κατασκευής του επιφανειακού μεταλλείου, του εργοστασίου χρυσού και των χώρων απόθεσης αποβλήτων. Όλο αυτό το διάστημα, έχοντας την κάλυψη της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει έρθει πολλές φορές αντιμέτωπη με τους κατοίκους της περιοχής που αγωνίζονται για την προστασία του δάσους.
Με το σημερινό ΕΠΕΙΓΟΝ έγγραφο προς το Δασαρχείο παρακάμπτεται η νομιμότητα, παρακάμπτονται οι Εγκρίσεις Τεχνικών Μελετών και η έγκριση Επενδυτικού Σχεδίου και το ΥΠΕΚΑ διατάζει ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΛΑ. Το προηγούμενο διάστημα είχαμε πληροφορίες ότι η εταιρεία πίεζε το Δασαρχείο να επιτέψει την υλοτόμηση όλου του δάσους και το δασαρχείο αρνούνταν.
Όλες οι μάσκες έχουν πια πέσει.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΗΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.