Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Λαϊκή Συνέλευση πλατείας Κομοτηνής


Λαϊκή Συνέλευση πλατείας Κομοτηνής

Το μνημόνιο τους μέσα σε ένα χρόνο…….έφερε πάνω από 500.000 επιπλέον πολίτες στην ανεργία, εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων κάτω και γύρω από το όριο της φτώχειας, εκατοντάδες απλούς πολίτες τους οδήγησε στην αυτοκτονία και όλους εμάς στον φόβο και την αβεβαιότητα…….παρόλα αυτά, θέλουν να συνεχίσουν το ίδιο έργο……..

Αν γεμίσουμε τις πλατείες:

- το πολιτικό κατεστημένο της διαφθοράς της κλεψιάς και της ατιμωρησίας θα τελειώσει.
- θα πούμε τέρμα στην κοροϊδία των πελατειακών κομμάτων που άλλα τάζουν πριν τις εκλογές και πάντα άλλα σκοπίμως κάνουν.
- θα πετύχουμε να σταματήσουμε την πολιτική εξαθλίωσης του απλού πολίτη που ταυτόχρονα είναι πολιτική υπέρμετρου κέρδους των δανειστών μας.
- θα πούμε όχι στο ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου της χώρας.
  • θα απαιτήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.
  • Θα ανατρέψουμε το Μνημόνιο και θα απαιτήσουμε να μην πληρώσουμε την κρίση τους
  • Θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα μας για δωρεάν δημόσια Υγεία και Παιδεία.
  • Θα αναδείξουμε και θα παλέψουμε για προβλήματα του τόπου όπως Χρυσορυχεία , Διόδια , ενίσχυση τοπικής αγοράς .

Αφήνουμε λοιπόν για λίγο καναπέδες ,καφετερίες, ξαπλώστρες και αγωνιζόμαστε για να ακουστεί η φωνή του απλού πολίτη,

Ελάτε κάθε βράδυ στις λαϊκές συνελεύσεις γιατί οι Αγανακτισμένοι πολίτες είναι ενεργοί πολίτες . Ελάτε και εσείς για να συνδιαμορφώσουμε και να συντονίσουμε τις δράσεις μας όλοι μαζί ως ίσοι προς ίσοι χωρίς αρχηγούς , με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες όπου όλες οι απόψεις ακούγονται και συζητιούνται.

Η άμεση δημοκρατία που εφαρμόζεται στις λαϊκές συνελεύσεις μας είναι η απάντηση της κοινωνίας στην κρίση που μας δημιούργησαν η οποία δεν είναι μόνο κρίση χρέους αλλά κρίση του ίδιου του πολιτικού συστήματος . Επειδή πλέον καταρρέει η λογική της ανάθεσης επίλυσης των προβλημάτων του λαού και της κοινωνίας σε άλλους (πολιτικοί – κόμματα) μιας και εκ των πραγμάτων κρίνονται ανίκανοι στη διαχείριση τους , απαντάμε με την αυτοοργάνωσή μας στις πλατείες όλης της Ελλάδας για να συνειδητοποιήσουν όλοι ότι μπορούμε μόνοι μας να κάνουμε αυτό που δεν μπορούν ή δεν θέλουν οι πολιτικοί μας –ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα τους:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου