Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ!


Αυτές τις μέρες, εξελίσσεται μπροστά  στα μάτια μας, ένα ακραία βρώμικο και αδίστακτο έργο καθώς επιχειρείται με απάνθρωπο τρόπο, να κοπεί βάρβαρα το ρεύμα σε νοικοκυριά τα οποία δεν έχουν και δεν μπορούν να πληρώσουν το άδικο φορολογικό χαράτσι της ΔΕΗ! Η κυβέρνηση και η διοίκηση της ΔΕΗ επιχειρούν από τη Δευτέρα 16/01 να κόψουν το ηλεκτρικό ρεύμα σε 20.000 νοικοκυριά όλης της χώρας, που δεν έχουν πληρώσει το ειδικό τέλος ακινήτων. Πληροφορίες θέλουν τον υπεργολάβο της ΔΕΗ στην περιοχή Αλεξανδρούπολης, να βρίσκεται λίγες μέρες πριν της έναρξη διακοπών στη πόλη, παρά τις καθησυχαστικές δηλώσεις της τοπικής διοίκησης της ΔΕΗ.
Σε αυτή τη πρόκληση οι Αλεξανδρουπολίτες δεν πρέπει να μείνουν απαθείς! Αυτή την ώρα χρειάζεται να αναπτυχθεί και στην Αλεξανδρούπολη, ένα κίνημα αλληλεγγύης που θα σταματήσει και θα ακυρώσει τη βρώμικη επιχείρηση συγκυβέρνησης και Διοίκησης της ΔΕΗ, προασπίζοντας το δικαίωμα κάθε νοικοκυριού να διαθέτει ηλεκτρικό ρεύμα, του οποίου, μάλιστα, τα τιμολόγια, μετά τις συνεχείς αυξήσεις, έχουν ανέλθει στα ύψη!
Καλούμε και προειδοποιούμε:
-    Τους συμπολίτες μας να συσπειρωθούν και να ενισχύσουν όλες τις οργανωμένες κινήσεις ανυπακοής που συλλέγουν απλήρωτους λογαριασμούς, προχωρούν σε ομαδικά εξώδικα ενάντια στη ΔΕΗ και αγωνίζονται να μη κοπεί το ρεύμα σε κανένα νοικοκυριό που αδυνατεί να πληρώσει το χαράτσι!
-    Το Δήμο, να ενεργοποιηθεί ξανά και να μην επιτρέψει τη διακοπή ρεύματος σε όποιον δεν έχει να πληρώσει, χωρίς να θέτει περιορισμούς και αστερίσκους στα κριτήρια του. Κανένας δε φτάνει στο
σημείο να του κοπεί το ρεύμα μέσα στο χειμώνα χωρίς σοβαρό λόγο!
-    Τη ΔΕΗ Αλεξανδρούπολης, να μη κινηθεί εναντίον των συμπολιτών μας ανοίγοντας τον δρόμο σε διακοπές ρεύματος. Το αντίθετο, να κάνει και εδώ δεκτή τη πληρωμή του ρεύματος χωρίς το χαράτσι, όπως έκανε και η ΔΕΗ Κερατσινίου, Κηφισιάς και άλλα καταστήματα ανά τη χώρα. 
-    Τον υπεργολάβο της ΔΕΗ να μη τολμήσει να εμφανιστεί στη πόλη γιατί θα εισπράξει, όχι χρήματα, αλλά την δικαιολογημένη αγανάκτηση των συμπολιτών μας!
Η Λαϊκή Συνέλευση Αλεξανδρούπολης συνεχίζει τη προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών, τη συλλογής απλήρωτων λογαριασμών (Δευτέρα, Πέμπτη 20:00 – 21:00 και Κυριακή πρωί στο Ισόγειο του Εργατικού Κέντρου) και το στήσιμο δικτύου αλληλεγγύης και αντίστασης στην πόλη.

 ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ!                     
 ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ   ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ   ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!
 ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου