Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Αποφάσεις συνέλευσης 2/2/2012

Αποφάσεις συνέλευσης 2/2/2012

ΔΕΗ 

Κατάθεση εξωδικου 36 πολιτών που δεν πλήρωσαν το χαράτσι στο κτιριο της ΔΕΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (μάζεμα στο στέκι στις 9:00 το πρωι, προετοιμασία ομάδας της ΔΕΗ στο στέκι τη Δευτέρα στις 9:00 το βράδυ (πανό κλπ). Δελτίο τύπου.

Χρυσωρυχεία

Υπο τελική διαμόρφωση το κείμενο και η αφίσα κατά των χρυσοθήρων στη Θράκη. Υπόδιαμόρφωση (Γιάννης  Αρης) 5 λεπτου σποτ για χρυσωρυχεία. Προτάθηκε η διερευνιση προβολής της ταινίας το
αγγιγμα του Μήδα στο Δημοτικό Θέατρο με παρουσία του σκηνοθέτη (Αυγερόπουλου) και πάνελ ομιλήτων για ανάλυση των επιπτωσεων των χρυσωρυχειων στο περιβάλλον και την οικονομία της περιοχής.

Ομαδες εργασίας

Μαζεύτηκαν συμμετοχές για τις ομάδες εργασίας (είναι ανοικτές για όποιον επιθυμεί) και ορίστηκαν οι προσωρινοι συντονιστές τους (θα εναλλάσονται):
Ομάδα ΔΕΗ: Στέφανος
Ομάδα Χρυσωρυχείων: Μιχάλης
Ομάδα Στεκιού / ανταλλακτικού παζαριού: Μαρία
Θα συνεδριάζουν μια φορά τη βδομάδα εκτός των ωρών συνέλευσης Πέμπτης.

Στεκι / 2ο ανταλλακτικό παζάρι
Συνεχίζονται οι εργασίες διαμόρφωσης στεκιού. Την Τρίτη 7/2/2012 στις 8:00 το βράδυ μαγειρεύουμε ότι μπορούμε και το φερνουμε στο στέκι. Φέρνουμε κρασί και κάνουμε παρέα με κουβέντα και ζωντανή μουσική και τραγούδι. Είστε όλοι καλεσμένοι.
Προσδιορίστηκε η ημερ/νια ανοικτής εκδήλωσης με συζητηση και μουσική στο στεκι στις 10/3/2012.
Επίσης ξεκινάει η προετοιμασία του 2ου ανταλλατικού παζαριού στο στέκι πλέον στα μέσα Μάρτη.


Επόμενη συνέλευση

Θα επικεντρωθεί στις εξελίξεις γυρω απο τη δανειακή συμβαση και το νεο μνημόνιο τις εξελίξεις στο κίνημα και την διοργανωση νεων προωτοβουλιών κατά τροικας και μνημονιου στη πόλη. (Οι εξελίξεις στο θεμα είναι ραγδαίες και εκτιμάται πως ο κόσμος συντομα θα ξαναβγεί μαζικά στους δρόμους).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου