Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημαρχείο

Δευτέρα το ραντεβού όλων των Αλεξανδρουπολιτών και των Θρακιωτών δίνεται στο δρόμο. Μπροστά στο Δημαρχείο στη 1 το μεσημέρι καλούμαστε να φωνάξουμε το δυνατότερο «όχι» στην καταστροφή που θέλουν να φέρουν στον τόπο μας με την εξόρυξη χρυσού στο πανέμορφο Πέραμα.

Καλούμαστε να στείλουμε το πιο ηχηρό μήνυμα που θα ακουστεί μέχρι την Αθήνα για να καταλάβουν ότι εδώ δεν παίζουμε με τις ζωές μας, με το μέλλον του τόπου μας.


Συλλαλητήριο παλλαϊκό αποφασίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης, γιατί οι στιγμές είναι κρίσιμες και πραγματικά οριακές. Τα ψέματα τελείωσαν. Ο κόσμος, όλοι μας, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι τα ψέματα τελείωσαν. Ενάντια στα ψέματα και τον βρώμικο πόλεμο εταιρείας και κυβέρνησης, ο λαός της Αλεξανδρούπολης πρέπει να δώσει και πάλι τη δική του απάντηση. Γιατί τώρα όλοι πρέπει να διαλέξουν με ποιον θα παν και ποιον θα αφήσουν.

Να διώξουμε τώρα τους Καναδούς και τον "χρυσό θάνατο" που κουβαλούν. Γιατί αύριο θα ναι αργά για δάκρυα!

Σ.σ.: Την Κυριακή στις 11πμ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, θα κληθούν από την Διανομαρχιακή Επιτροπή όλοι οι θεσμικοί φορείς της περιοχής (βουλευτές, κόμματα, επιμελητήριο κλπ) να ανοίξουν τα χαρτιά τους και να τοποθετηθούν επίσημα και ξεκάθαρα για το θέμα του έργου του χρυσού.

Πηγή: http://anti-typos.blogspot.gr/2013/02/blog-post_28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου