Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Υποτιμητικοί χαρακτηρισμοί για όσους και όσες είναι κατά των χρυσωρυχείων

Γράφει ο Γιάννης

Παρακολουθήστε την εκπομπή "Η Δεύτερη Ματιά" που προβάλεται από το ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ στην οποία οι δύο παρουσιαστές, Σταύρος Κονδύλης και Χάρης Καριωτάκης, κανούν συνεχείς υποτιμητικές αναφορές στους πολίτες που είναι κατά των χρυσωρυχείων στο Πέραμα Έβρου και τις Σκουριές Χαλκιδικής. Δυστυχώς λείπουν περίπου 2 λεπτά από την αρχή, όπου ο Σταύρος Κονδύλης λέει οτι κάποιοι από αυτούς που αντιδρούν στα χρυσωρυχεία τα παίρνουν, χωρίς όμως να λέει ποιοί είναι αυτοί οι κάποιοι και απο ποιούς τα παίρνουν.

Ο Χαρης Καριωτάκης είναι ο πρόεδρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, με πρωτοβουλία του οποίου είχαν αναρτηθεί στην πόλη πανό που έγγραφε: "Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΕΑΣ ΜΑΣ"
Ο Σταύρος Κονδύλης είναι ο εκδότης και διευθυντής της ημερήσιας εφημερίδας "Ελεύθερη Θράκη" που εκδίδεται στην Αλεξανδρούπολη.

2 σχόλια:

  1. ποπο δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω!!!με μια λεξη εμετος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΗΤΗ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ , ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΕΣΥ ΚΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ , ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ , ΑΘΛΙΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ??? ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΣΥΡΘΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ...ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή